PEKTOENZYM - do łatwiejszego uzyskania soku z owoców - na 50 kg
Opis
PEKTOENZYM - ułatwia pozyskiwanie soku z owoców.
Jedna fiolka wystarcza na łatwiejsze uzyskanie soku z 50 kg owoców.
- łatwe w użyciu
- temperatura wody dla owoców twardych (jabłek, gruszek, śliwek, pigwy) - 80 stopni, dla owoców jagodowych 40 stopni
- 2 ml pektoenzymu na 10 kg owoców
Sposób użycia:
10 kg owoców zalej 1 - 3 L (temperatura wody zależna od rodzaju owoców), wystudź, dodaj 2 ml Pektoenzymu i wymieszaj. Po 9 - 15 godz można rozpocząć tłoczenie soku.
Składniki: enzym pektynolityczny, glicerol, chlorek sodu, substancja konserwująca: benzoesan sodu.
Objętość netto: 10 ml
Po zatwierdzeniu wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie. Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.